Üdvözöli önt a K 2019 – A felfedezők világa

A látványos fejlesztések és az úttörő találmányok ismét új dimenziókba vezetik az ipart a világ vezető műanyag- és gumiipari vásárán – Düsseldorf, 2019 Október 16-23.

K 2019 Nemzetközi műanyag- és gumi szakkiállítás

A világ első számú műanyag- és gumiipari vására
A jövőben a gazdasági siker egyre inkább a digitális világnak a termelési folyamatok és a termékfejlesztési folyamatok világához való sikeres összekapcsolásától, összeolvadásától függ. Ez kreatív és úttörő szellemet igényel. A K 2019 széles spektruma biztosítja azt a világon egyedülálló minőségi és sokszínűségi szintet, amely így a legfontosabb üzleti platform alapját képezi.

Műanyagok – Kulcsfontosságú anyagok a fenntartható fejlődéshez
Ma már nyilvánvaló, hogy az áruk és szolgáltatások formájában történő, és társadalom elvárásainak is megfelelő anyag és energia ellátásnak környezetvédelmi elvárásoknak is meg kell felelnie. Ez, a jövőbeli stratégiák és fenntartható fejlődés fontos előfeltétele. Így nem kétséges, hogy a ezek az anyagok és az erre épülő technológiák kulcsszerepet játszanak ennek egvalósításában. A különféle polimerek (hőre lágyuló illetve keményedő műanyagok, elasztomerek, polimer alapú kompozitok és hibrid anyagok) képezik a legújabb csoportját ezeknek a anyagoknak, melyek jelentős és folyamatosan növekvő piaci és innovációs lehetőségekkel rendelkeznek.

Látogasson meg minket
Termékkategória: Gépek és berendezések a műanyag- és gumiipar részére – Hall 11 / E03

  • Weiss Umwelttechnik GmbH, Környezetszimulációs berendezések
  • Vötsch Industrietechnik GmbH, Hőkezelő berendezések és kemecék