31. Control – A minőségbiztosítás nemzetközi vására – VIDEÓ

Control – A minőség jelenti az igazi különbséget – tesztelés, kutatás, termelékfejlesztés – Ipari vásár, 2017. május 09 –12, Messe Stuttgart

Control 2017, Nemzetközi minőségbiztosítási szakvásár
Mint a világ vezető minőségbiztosítási vására, a Control újra összehozza a világ minden tájáról a felhasználókat azokkal a nemzetközi piacvezető és innovatív szolgáltató cégekkel, akik az összes, a minőségbiztosításhoz kapcsolódó technológiát, terméket, alrendszert és komplett megoldást szállítják mind hardverben, mind szoftverben. 

A vásáron 32 ország, több mint 900 kiállítója van jelen, ezzel a Control az első számú információs forrás mindazon cégek számára, akik az elsőrendű minőségben látják az üzleti sikereik alapját. A szakmai látogatók, már a kiállítás legelején betekintést nyernek a jövő termelési és tesztmérnöki területeibe. Ebben, a Control arra a tudás és technológia transzferre támaszkodik, amely az iparban a felhasználók és a kutatás-fejlesztés között valósul meg.

“Ha a minőség és a termelékenység nem újul meg folyamatosan mindenkor, akkor ez piros kártyát mutat fel minden versenyzőnek”, így összegzi a minőségbiztosítás egzisztenciális fontosságát Bettina Schall a Control szervezője. A Control tehát, évről évre világszínvonalú ellátást biztosít a világ a szakembernek. Az elmélet és gyakorlat optimális keverékét így teszik kerekké az előretekintő és támogató események.



Látogassa meg gyártóinkat

  • Weiss Umwelttechnik GmbH, Environmental simulation systems - measurement, 4-es csarnok, 4111-es stand
  • Vötsch Industrietechnik GmbH, Umweltsimulation – Wärmetechnik, 4-es csarnok, 4111-es stand