SENSOR+TEST 2014 – Európa legjelentősebb mérőrendszer-kiállítása

A 21. nemzetközi SENSOR+TEST kereskedelmi expó, 2014. június 3–5. között kerül megrendezésre a nürnbergi kiállítási központban.

Sensor and test 2014

A SENSOR+TEST egy kihagyhatatlan rendezvény azok számára, akik fejlesztéssel, mérnöki tervezéssel vagy ipari technológiák kezelésével foglalkoznak, illetve akik most tanulják ki mérnöki és tudományos szakmájukat.

A legmodernebb érzékelők és mérési technológiák kritikus fontosságúak az eszközök, gépek, rendszerek és folyamatok fenntarthatósága szempontjából. Ráadásul arról sem szabad megfeledkezni, hogy a legújabb tesztelési technológiák nélkül a termékek és folyamatok megbízhatósági iránti egyre növekvő igényt sem lehetne kielégíteni.

A rendezvény a maga nemében egyedülálló Európában, hiszen nincs még egy kiállítás, ahol a látogatók ennyi globális beszállítóval találkozhatnának az érzékelők, mérési és tesztelési technológiák szektorából.

Tapasztalja meg élőben az érzékelők és mérőrendszerek világát egy átfogó akcióprogram keretében a SENSOR+TEST kiállításon

 

Innovatív tesztelés

A SENSOR+TEST 2014 is nem csupán egy kereskedelmi expo: a látogatók – a kiállításon túl – egy átfogó akcióprogram keretében, első kézből ismerkedhetnek meg a legújabb érzékelő-, mérési- és tesztelési technológiákkal.

A látogatók a 11-es és 12-es csarnokban rendezett műszaki fórumok keretében tartott prezentációkat is megtekinthetik, amelyek során a kiállító cégek legújabb termékfejlesztéseiket és azok potenciális alkalmazási területeit mutatják be. Az expo második napján az „Innovatív tesztelés” címet viselő fórumon több kutatási és iparági szakértő tart előadást az innovatív és jövőbe mutató érzékelőtechnológiákról és mérési folyamatokról.

Látogassa meg gyártóinkat

  • Weiss Umwelttechnik GmbH, Environmental simulation systems - measurement, 11 csarnok, 11-302 stand
  • PCB Piezotronics Inc., 11 csarnok, 11.220 stand