Hogyan éri el az IMV ECO System az energia- és pénztakarékos üzemet?

A hagyományos rázóhenger rendszerek, már az elindulásnál a névleges értékre szabályozzák a teljesítményt és a ventilátor sebességét. Csak az armatúra áramát szabályozzák a megkívánt rázóerő nagyságának függvényében.

IMV ECO System, energia- és pénzmegtakarítás

Az IMV ECO-shaker rendszer folyamatosan figyeli a vibrációs terhelési teszt elvégzéséhez szükséges erőt és egy, a fentiekben már bemutatott nagyfrekvenciás teljesítmény konverter segítségével az ECO-system automatikusan beállítja a tápellátást és a hűtőventilátor sebességét, ahhoz hogy a rendszer a minimális energiafogyasztási szinten működjön.

Az energia megtakarítás mértéke jelentős lehet. Alább bemutatunk néhány példát a már működő IMV ECO-shaker-ről. Ez egy valós költség megtakarítás, a bankszámlán tartva a pénzt. A számítások a tényleges rázóteljesítményre vonatkozó paramétereken alapulnak.

Az IMV ECO-system az energia megtakarítás mellett csökkenti a CO2 kibocsátást is, segítve ezzel a vállalatot széndioxid lábnyomának csökkentésében. Az alábbi táblázatok a CO2 csökkenését mutatják.

Az energiatakarékosság maximalizálásának képessége, valamint az hogy, a rázót egy teljesen biztonságos tartományban, az összes lehetséges üzemmódban folyamatosan működtesse, az IMV Corporation hosszú évek óta folytatott kutató munkáján alapul, melyet a rázógép-rendszer tervezés és a teljesítmény részletes elemzésével végeztek el.

További információkért keresse ügyfélkapcsolati munkatársunkat!