IMV rázógépek – rövid szállítási határidő és rugalmas finanszírozás – bérlés vagy részletfizetés

Egyes rázógép / shaker típusok esetén az IMV egyedi szállítási és beruházási lehetőséget kínál fel partnereinek, melynek keretében az adott típusok rövid szállítási határidővel és rugalmas finanszírozási módokon érhetők el.

IMV_Rázógépek_bérlés vagy részletfizetés

Különleges feltételek a különleges időkre 
A globális gazdaság óriási változásokkal és kihívásokkal néz szembe. A gyártók és a kereskedők számára az e-kereskedelem egyre jelentősebb térhódítása egyre rövidebbé teszi a termékekre jutó ciklusidőt, mivel az ügyfelek számára rendkívül fontos, hogy megrendeléseik a lehető leggyorsabban teljesüljenek. Ezáltal egyre fontosabb a folyamatok hatékonyságának állandó növelése.

Rugalmas finanszírozás és gyors szállítás
Ezen folyamatok támogatása érdekében az IMV speciális szolgáltatást kínál fel Önnek: egyes rázógép / shaker típusok, főként a 3–74 kN léghűtéses modellek, rövid szállítási határidővel és rugalmas finanszírozási lehetőségekkel érhetők el. Berendezéseink összeszerelve, telepítésre készen kerülnek szállításra, és rugalmasan illeszthetők az Ön igényeihez, például hőkamrához történő közvetlen csatlakoztatási lehetőséggel, külső levegőellátással vagy csúszóasztallal.

Rázógépeinket változatos feltételek mellett vásárolhatja meg bérlet vagy részletfizetés útján. Érdeklődik a finanszírozási lehetőségek iránt? Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és bemutatjuk egyedi lehetőségeinket. Az Ön igényeihez igazodva olyan rugalmasan tervezzük meg a finanszírozásmódját, ahogyan azt Ön kívánságai és igényei megkövetelik. Függetlenül attól, hogy több hétre vagy hónapra bérel, vagy néhány év után bérlés után mevásárolja a berendezést, szinte minden elvárásnak megfelelő finanszírozási modell rendelkezésére áll.

Szállítási szimulációk csomagoláshoz – béreljen most olcsóbban tesztberendezést 
2020-ban egyre többen fedezték fel az online vásárlást, és egyre több árut rendelnek online világszerte, és ezáltal szállítások száma és az ezekkel szemben támasztott követelmények is megnőttek. A csomagolás szállítási szimulációi ezért egyre fontosabbak. Az IMV egy speciálisan erre célra kifejlesztett, kompakt rázógépet kínál, amely a hivatalos szabványok, például az ISO, a JIS, az ASTM és az Amazon előírásai szerinti tesztek végrehajtására is alkalmazható. Rugalmas finanszírozásunknak köszönhetően most még gyorsabban és költséghatékonyabban végezheti vizsgálatait és tesztjeit.

Energia megtakarítás és költség csökkentés 
Az IMV ECO-Shaker modelljei segíti a folyamatok olcsóbbá és hatékonyabbá tételét. Takarítson meg energiát és időt, és ezáltal közvetlen költségeket tesztjei során, a gazdaságos és könnyen használható ECO-Shaker modellek használatával.

Kérjük, lépjen kapcsolatba szakértőinkkel e-mailben, vagy telefonon.